Страни...

Страни војни представници у Центру за обуку РВ и ПВО

16.06.2017 | Међународна сарадња Страни војни представници акредитовани у Републици Србији посетили су јуче Центар за обуку Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране на аеродрому „Батајница“.
Бојна...

Бојна гађања артиљеријских јединица за противваздухопловна дејства

05.07.2014 | Обука Артиљеријско-ракетне јединице за противваздухопловна дејства, наоружане противавионским топовима 40 мм Л-70 „Бофорс“, извеле су данас одењенска бојна гађања циљева на земљи и бојна гађања циљева у ваздушном простору. Јединице које су изводиле гађања на Интервидовском полигону „Пасуљанске ливаде“ обишао је заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Јовица Драганић.
Светосавска...

Светосавска трка у Ваљеву

28.01.2014 | Спорт у Војсци На 16. светосавској атлетској трци, која се традиционaлно одржава у Ваљеву, припадници Војске Србије постигли су запажене резултате. У категорији припадника Војске Србије и МУП-а, стазу дугу 1.500 метара први су претрчали потпоручник Александар Милосављевић из Центра за обуку логистике, старији водник прве класе Игор Вуковић из Батаљона војне полиције (специјалне намене) „Кобре“ и водник Томан Калезић из Центра за обуку ВиПВО.
Почетак...

Почетак специјалистичке обуке војника на добровољном служењу војног рока

17.04.2013 | Обука После месец и по дана обуке у центрима за основну обуку у Сомбору, Ваљеву и Лесковцу, данас је у Центру за обуку КоВ у Пожаревцу и Центру за обуку ВиПВО у Батајници, почела специјалистичка обука војника на добровољном служењу војног рока.
Обележен...

Обележен дан Ваздухопловства и ПВО

24.12.2008 | Култура и традиција Свечаним постројавањем и награђивањем припадника који су се током протекле године истакли својим радом данас је у свим јединицама Ваздухопловства и противваздухопловне одбране обележен 24. децембар, Дан тог вида Војске Србије.