Посета...

Посета полазника Високих студија безбедности и одбране

07.06.2019 | Обука Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић састао се данас са полазницима 8. класе Високих студија безбедности и одбране (ВСБО), који су боравили у посети Генералштабу.
Генерал...

Генерал Диковић с официрима који су завршили школовање у иностранству

12.09.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са официрима који су, ове године, завршили највиша војна усавршавањa у иностранству и официрима који се упућују на Генералштабно усавршавање у иностранство.
Министар...

Министар Вулин: Срби су пријатељи свима који желе мир, слуге нису никоме

13.07.2018 | Актуелности Данас је одржана свечаност поводом завршетка школовања 61. класе Генералштабног усавршавања и 7. класе Високих студија безбедности и одбране.
Генерал...

Генерал Диковић с полазницима Високих студија безбедности и одбране

11.06.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обратио се данас у касарни „Бањица 2“ у Београду полазницима 7. класе Високих студија безбедности и одбране.
Генерал...

Генерал Диковић с председавајућим Војном комитету НАТО-а

16.03.2018 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић се састао данас у Београду с председавајућим Војном комитету НАТО-а чешким генералом Петром Павелом.
Почетак...

Почетак усавршавања 7. класе Високих студија безбедности и одбране

02.02.2018 | Актуелности Свечаност поводом почетка школовања полазника 7. класе Високих студија безбедности и одбране одржана је данас у касарни „Генерал Јован Мишковић“ у Београду.
Начелник...

Начелник Генералштаба с полазницима Курса за стратегијске руководиоце

22.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас, у касарни „Бањица 2“ у Београду, с полазницима Курса за стратегијске руководиоце у систему одбране.