Честиткa...

Честиткa поводом Дана Центра за примењену математику и електронику

03.05.2019 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутио је честитку припадницима Центра за примењену математику и електронику поводом 5. маја – Дана Центра.
Свечаност...

Свечаност поводом Дана Центра за примењену математику и електронику

04.05.2018 | Култура и традиција У Центру за примењену математику и електронику (ЦПМЕ) у Кумодражу данас је обележен Дан Центра, који се слави у спомен на 5. мај 1967. године, када је формиран 120. центар за израду шифара, чије традиције наставља ЦПМЕ.
Генерал...

Генерал Диковић честитао Дан Центра за примењену математику и електронику

04.05.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима Центра за примењену математику и електронику поводом 5. маја – Дана центра.
Обележен...

Обележен Дан Гарде

05.05.2017 | Култура и традиција У присуству председника Републике Србије Томислава Николића данас је, у касарни „Дедиње“ у Београду, одржана свечаност поводом Дана Гарде и доделе одликовања јединицама и установама Војске Србије.
Честитка...

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Центра за примењену математику и електронику

04.05.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима Центра за примењену математику и електронику поводом 05. маја – Дана Центра.
Пола века...

Пола века постојања Центра за примењену математику и електронику

04.05.2017 | Култура и традиција Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, са сарадницима, и државни секретар у MO Ненад Нерић присуствовали су данас свечаности поводом Дана Центра за примењену математику и електронику.