Обука на...

Обука на новом борбеном возилу Војске Србије лазар 3

20.12.2018 | Обука Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишли су данас на полигону „Никинци“ обуку припадника Војске Србије на новом оклопном борбеном возилу точкашу лазар 3.
Председник...

Председник Вучић: Наставићемо са улагањем у Војску Србије

29.07.2018 | Актуелности Председник Србије Александар Вучић присуствовао је на полигону Никинци гађању из наоружања које користи Војска Србије и наоружања које је у развоју.
У ТОЦ-у у...

У ТОЦ-у у завршној фази испитивање 40 нових система

01.04.2018 | Актуелности Министар одбарне Александар Вулин, са начелником Генералштаба Војске Србије генералом Љубишом Диковићем, данас је обишао Центар за испитивање наоружања и војне опреме „Никинци“.
Одржан...

Одржан динамички приказ дела пројекта „1500+“

09.11.2017 | Актуелности На полигону „Никинци“ је одржан динамички приказ дела пројекта „1500+“ и тестирање новог стрељачког наоружања, заштитне балистичке опреме и других средстава одбрамбене индустрије Србије.
Донација...

Донација Техничком опитном центру

29.05.2017 | Актуелности На полигону Никинци, генерални директор ХК „Крушик” а.д. Младен Петковић, са сарадницима, предао је виљушкар директору Техничког опитног центра пуковнику проф. др Слободану Илићу.
„Челик...

„Челик 2017“ - Прослава Дана Војске Србије, Дана победе и Дана Европе

09.05.2017 | Актуелности Дан Војске Србије, Дан победе и Дан Европе обележен је данас централном свечаношћу на полигону Никинци на којој је приказан део способности ВС и достигнути степен развоја наоружања и војне опреме.
Завршне...

Завршне припреме за „Челик 2017“ на полигону Никинци

06.05.2017 | Обука На полигону Никинци у току су завршне припреме за предстојећу централну свечаност поводом обележавања Дана Војске Србије, Дана победе и Дана Европе, која ће се одржати у уторак, 9. маја.
Импресиван...

Импресиван приказ на полигону Никинци

08.04.2017 | Актуелности Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић присуствовали су данас на полигону Никинци генералној проби приказа достигнутог степена развоја наоружања и војне опреме.