Учешће на...

Учешће на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља

04.09.2019 | Обука Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић учествовао је у Букурешту на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља.
Почела 12....

Почела 12. Конференција начелника генералштабова

23.05.2018 | Међународна сарадња Министар одбране Александар Вулин, у својству изасланика председника и врховног команданта Александра Вучића, отворио је данас 12. Конференцију начелника генералштабова балканских земаља, која се одржава у хотелу „Краун плаза“ у Београду.
Генерал...

Генерал Диковић на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља

10.05.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је данас у Атини на, једанаестој по реду, Конференцији начелника генералштабова балканских земаља.
Генерал...

Генерал Диковић на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља

22.05.2013 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је на 7. Kонференцији начелника генералштабова балканских земаља, која је одржана данас у Тирани. Конференцију је отворио начелник Генералштаба оружаних снага Албаније генерал-мајор Џемал Ђункши, а учесницима се обратио и председник Републике Албаније Бујар Нишани.
Трећа...

Трећа Конференција начелника генералштабова балканских земаља

09.06.2009 | Међународна сарадња У београдском хотелу „Континентал“ данас се одржава Трећа конференција начелника генералштабова балканских земаља. На отварању конференције учеснике је поздравио министар одбране Драган Шутановац. "Посебна ми је част да у име земље домаћина, испред Министарства одбране Републике Србије, поздравим чланице форума, као и уважене представнике ЕУ и НАТО, чије присуство довољно говори о подршци и значају која се придаје овој конференцији”, рекао је министар Шутановац на почетку свог обраћања на данашњој конференцији.
САСТАНАК...

САСТАНАК ПОДГРУПЕ ЗА АСИМЕТРИЧНЕ ПРЕТЊЕ

22.01.2009 | Међународна сарадња У Дому Гарде на Топчидеру данас је почео дводневни састанак Подгрупе за асиметричне претње као припрема за конференцију начелника генералштабова балканских земаља која ће се средином ове године одржати у Србији.
У сусрет...

У сусрет трећој конференцији начелника генералштабова балканских земаља

29.10.2008 | Међународна сарадња Данас је у Дому Војске Србије одржан први састанак координационе групе за припрему Треће конференције начелника генералштаба балканских земаља која ће се одржати јуна 2009. године у Београду.
Интервју...

Интервју начелника Генералштаба за Новости

19.07.2008 | Интервјуи Друга конференција начелника генералштабова балканских земаља завршена је једногласном подршком земаља учесница Турске, Грчке, Албаније, БиХ, Бугарске, Македоније, Румуније, Црне Горе да Србија идуће године буде домаћин овог скупа. Начелник Генералштаба Војске Србије, генерал- потпуковник Здравко Понош, у разговору за "Новости", истиче да је ово једини војни регионални форум у ком је Србија пуноправни члан, за разлику од неких других форума у којима има статус посматрача.