Почела...

Почела ваздухопловна вежба Air Solution 2018

18.09.2018 | Обука Mеђународна ваздухопловна тактичка вежба „Air Solution 2018“ у којој учествују припадници Ратног ваздухопловства и ПВО Војске Србије и Румунског ратног ваздухопловства почела је данас у ваздушном простору Србије и Румуније.
Министар...

Министар одбране у јединици ловачке авијације на Батајници

06.05.2013 | Актуелности Први потпредседник владе и министар одбране Александар Вучић посетио је данас припаднике 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије ангажоване на дежурству у јединици ловачке авијације и посади трагања и спасавања.
ОБЕЛЕЖЕН...

ОБЕЛЕЖЕН ДАН 204. АВИЈАЦИЈСКЕ БАЗЕ

02.12.2008 | Култура и традиција Свечаности су присуствовали заменик команданта Ваздухопловства и ПВО бригадни генерал Небојша Ђукановић, представници Генералштаба и јединица Војске Србије.
ТАКТИЧКА...

ТАКТИЧКА ВЕЖБА ВАЗДУХОПЛОВСТВА и ПВО ВОЈСКЕ СРБИЈЕ И ОС РУМУНИЈЕ

21.10.2008 | Обука Припадници Ваздухопловства и ПВО Оружаних снага Републике Србије и Републике Румуније извели су данас на војном аеродрому Батајница трочасовну заједничку тактичку вежбу "Пресретач 2008" у којој су приказали координирана дејства у контроли ваздушног саобраћаја, у случају кршења правила ваздушног саобраћаја, претњи од терористичких дејстава.