Oбележен...

Oбележен Дан Војске Србије

23.04.2019 | Култура и традиција У оквиру обележавања 23. априла – Дана Војске Србије на аеродрому Батајница одржана је војна свечаност којој је присуствовао командант Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-мајор Душко Жарковић са сарадницима.
Спортски...

Спортски сусрет високих официра Војске Србије и Војске Мађарске

11.04.2019 | Актуелности Пријатељска утакмица у малом фудбалу између високих официра Војске Србије и Оружаних снага Мађарске одиграна је данас у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.
Награде...

Награде припадницима Министарства одбране и Војске Србије

17.04.2018 | Актуелности У Великој ратној сали Старог Генералштаба данас су уручене новчане награде за учињено дело и постигнуте резултате од посебног значаја припадницима Министарства одбране и Војске Србије.
Министар...

Министар Вулин положио венац на Споменик незнаном јунаку

15.02.2018 | Култура и традиција Поводом Дана државности, министар одбране Александар Вулин, као изасланик председника Републике Србије, положио је данас венац код Споменика незнаном јунаку на Авали.
Прослава...

Прослава Дана Центра за обуку Копнене војске

17.11.2017 | Култура и традиција У касарни „Генерал Павле Јуришић Штурм“ у Пожаревцу јуче је свечаним стројем, дефилеом и приказом оспособљености јединица обележен Дан Центра за обуку Копнене војске – 16. новембар.
Дан Првог...

Дан Првог центра за обуку

13.11.2017 | Култура и традиција Свечаним постројавањем у касарни „Аеродром“ у Сомбору обележен је 13. новембар – Дан Првог центра за обуку.
Министар...

Министар Вулин у Команди за обуку Војске Србије

31.07.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин, у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, обишао је данас Команду за обуку Војске Србије у касарни „Топчидер“.