Radionica o upotrebi opreme za letenje noću u 204. vazduhoplovnoj brigadi

Utorak, 10.6.2014 | Međunarodna saradnja

Dvočlani radni tim Oružanih snaga SAD boravi od danas u 204. vazduhoplovnoj brigadi radi učešća na trodnevnoj radionici o upotrebi opreme za letenje noću (Night Vision Goggles- NVG) koja se realizuje na aerodromu Batajnica. Komandant 890. mešovite helikopterske eskadrile, potpukovnik Miroslav Zečević upoznao je goste sa istorijom, organizacijom, zadacima i namenom 204. vazduhoplovne brigade i zadacima koje izvršava njegova jedinica.

Dvočlani radni tim Oružanih snaga SAD boravi od danas u 204. vazduhoplovnoj brigadi radi učešća na trodnevnoj radionici o upotrebi opreme za letenje noću (Night Vision Goggles- NVG) koja se realizuje na aerodromu Batajnica.

Komandant 890. mešovite helikopterske eskadrile, potpukovnik Miroslav Zečević upoznao je goste sa istorijom, organizacijom, zadacima i namenom 204. vazduhoplovne brigade i zadacima koje izvršava njegova jedinica.

Učesnici radionice će se upoznati sa principima rada, osobinama i taktičko-tehničkim karakteristikama  NVG, a uz razmenu iskustava razmatriće se i mogućnosti za nastavak i unapređenje saradnje u narednom periodu.

Povezane vesti