General Diković primio vojnu futsal reprezentaciju

Ponedeljak, 14.5.2018 | Sport u Vojsci

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu vojnu reprezentaciju Srbije u futsalu, koja je na 10. CISM futsal kupu za mir u Crnoj Gori osvojila prvo mesto i zlatnu medalju.

Delegaciju futsal reprezentacije na prijemu kod načelnika Generalštaba predvodio je major Milenko Cimbaljević, a prijemu su prisustvovali i načelnik Uprave za ljudske resurse pukovnik Savo Iriškić i vršilac dužnosti načelnika Uprave za obuku i doktrinu pukovnik Boško Zorić.

Na 10. CISM futsal kupu za mir, održanom od 6. do 12. maja u Kolašinu, učestvovale su ekipe Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Naš tim je na takmičenju u Kolašinu ostvario pobede u sve četiri utakmice, a do zlatne medalje je stigao pobedom nad ekipom Crne Gore u finalu rezultatom 4:3. O snazi naše reprezentacije govore i titule najboljeg igrača i golmana takmičenja koje su poneli slušalac Škole za rezervne oficire Vojne akademije Miloš Trajković i profesionalni vojnik iz Kopnene vojske Dalibor Stojanović.

Povezane vesti