Predstavnik Organizacije za zabranu hemijskog oružja u CUK ABHO

Četvrtak, 7.8.2014 | Međunarodna saradnja

U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu danas je održan sastanak predstavnika Komande za obuku, Centra za usavršavanje kadrova ABHO, 246. bataljona ABHO, Vojnotehničkog instituta i Vojnomedicinske akademije (Nacionalni centar za kontrolu trovanja) sa predstavnikom Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW). Na sastanku su usaglašene pojedinosti u vezi realizacije treninga inspektora OPCW sa realnim visokotoksičnim hemikalijama u septembru 2014. godine.

U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu danas je održan sastanak predstavnika Komande za obuku, Centra za usavršavanje kadrova ABHO, 246. bataljona ABHO, Vojnotehničkog instituta i Vojnomedicinske akademije (Nacionalni centar za kontrolu trovanja) sa predstavnikom Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW).

Na sastanku su usaglašene pojedinosti u vezi realizacije treninga inspektora OPCW sa realnim visokotoksičnim hemikalijama u septembru 2014. godine.

Trening sa visokotoksičnim hemikalijama Centar za usavršavanje kadrova ABHO realizuje uz pomoć 246. bataljona ABHO, Vojnotehničkog instituta i Vojnomedicinske akademije.

Povezane vesti