Načelniku...

Načelniku Generalštaba uručeno priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“

07.04.2014 | Aktuelnosti U Svečanoj sali Matice srpske u Novom Sadu, najstarije kulturne i naučne institucije u našem narodu, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Ljubiši Dikoviću danas je, za lični doprinos miru i rezultate postignute na polju bezbednosti u regionu, uručeno priznanje koje nosi ime „Kapetan Miša Anastasijević“, jednog od najpoznatijih srpskih preduzetnika i dobrotvora.
Priznanja za...

Priznanja za organizaciju svečanosti povodom Dana Vojske Srbije

04.06.2013 | Aktuelnosti Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručio je danas priznanja institucijama i pojedincima koji su pomogli uspešnoj organizaciji Dana Vojske, 20. aprila u Kruševcu. Na predlog Komande centralne svečanosti, Veliku plaketu Vojske Srbije dodelio je Radio-televiziji Srbije i gradu Kruševcu.
Obeležena 130....

Obeležena 130. godišnjica vojne štampe

23.01.2009 | Kultura i tradicija Danas je u Domu Garde na Topčideru obeležena 130. godišnjica postojanja vojne štampe u Srbiji i 24. januar Dan Novinskog centra „Odbrana“ koji baštini tradicije lista „Ratnik“ koji je 1879. godine osnovao ministar vojni Jovan Mišković.
Proglašeni najbolji...

Proglašeni najbolji izvođači obuke

26.12.2008 | Obuka Komandant Komande za obuke general-major Ljubiša Diković nagradio je i pohvalio istaknute starešine i vojnike.
Dodeljene plakete za...

Dodeljene plakete za najplemenitiji podvig godine

12.12.2008 | Civilno-vojna saradnja Plakete za najplemenitiji podvig godine, u akciji koju 46. put zaredom organizuje Kompanija „Novosti“, dodeljene su danas u Skupštini grada Beograda.