Čestitka povodom...

Čestitka povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

03.05.2019 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputio je čestitku pripadnicima Centra za primenjenu matematiku i elektroniku povodom 5. maja – Dana Centra.
Svečanost povodom...

Svečanost povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

04.05.2018 | Kultura i tradicija U Centru za primenjenu matematiku i elektroniku (CPME) u Kumodražu danas je obeležen Dan Centra, koji se slavi u spomen na 5. maj 1967. godine, kada je formiran 120. centar za izradu šifara, čije tradicije nastavlja CPME.
Genеral Diković...

Genеral Diković čestitao Dan Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

04.05.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitku pripadnicima Centra za primenjenu matematiku i elektroniku povodom 5. maja – Dana centra.
Obeležen Dan Garde

Obeležen Dan Garde

05.05.2017 | Kultura i tradicija U prisustvu predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića danas je, u kasarni „Dedinje“ u Beogradu, održana svečanost povodom Dana Garde i dodele odlikovanja jedinicama i ustanovama Vojske Srbije.
Čestitka načelnika...

Čestitka načelnika Generalštaba povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

04.05.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitku pripadnicima Centra za primenjenu matematiku i elektroniku povodom 05. maja – Dana Centra.
Pola veka postojanja...

Pola veka postojanja Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

04.05.2017 | Kultura i tradicija Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković, sa saradnicima, i državni sekretar u MO Nenad Nerić prisustvovali su danas svečanosti povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku.