Čestitke povodom...

Čestitke povodom vojnih praznika

18.10.2019 | Kultura i tradicija Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputio je čestitke povodom Dana Komande za razvoj Rasinske brigade i Dana Komande za razvoj Timočke brigade.
Vežba podržana...

Vežba podržana računarskim simulacijama „Vatreni bedem 2018“

22.11.2018 | Obuka U Centru za obuku putem simulacija u Beogradu u toku je vežba podržana računarskim simulacijama „Vatreni bedem 2018“, po temi „Teritorijalna brigada u odbrani“.
Proslavljeni...

Proslavljeni praznici komandi za razvoj Timočke i Rasinske brigade

19.10.2018 | Kultura i tradicija U kasarnama „Nikola Pašić“ u Zaječaru i „Car Lazar“ u Kruševcu danas su održane svečanosti povodom 19. oktobra – Dana Komande za razvoj Timočke brigade i Dana Komande za razvoj Rasinske brigade.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba čestitao predstojeće vojne praznike

18.10.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović uputio je čestitke povodom Dana Komande za razvoj Timočke brigade i Dana Komande za razvoj Rasinske brigade.
Promenadni defilei...

Promenadni defilei vojnih orkestara i prikaz naoružanja po gradovima

14.02.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu državnosti, Reprezentativni orkestar Garde Vojske Srbije izveo je danas u centru Beograda promenadni defile od Trga republike i Knez Mihailove ulice do Vojnog muzeja.
Ministar odbrane u...

Ministar odbrane u kruševačkoj kasarni Car Lazar

09.02.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je realizaciji dela obuke u kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu i posetio Centar atomsko-biološko-hemijske odbrane.
Dan Komande za...

Dan Komande za razvoj Rasinske brigade

19.10.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu danas je svečanom akademijom i bogatim kulturno-umetničkim programom proslavljen Dan Komande za razvoj Rasinske brigade.