ВОЈСКА СРБИЈЕ

Генерал...

Генерал Диковић примио војну футсал репрезентацију

14.05.2018 | Спорт у Војсци Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду војну репрезентацију Србије у футсалу, која је на 10. CISM футсал купу за мир у Црној Гори освојила прво место и златну медаљу.
Војна...

Војна футсал репрезентација Србије освојила златну медаљу у Колашину

12.05.2018 | Спорт у Војсци Војна репрезентација Србије у футсалу освојила је прво место и златну медаљу на 10. CISM футсал купу за мир у Колашину победом у финалу такмичења над репрезентацијом Црне Горе резултатом 4:3.
Седми CISM...

Седми CISM челенџ куп у планинском трчању – Копаоник 2017

05.08.2017 | Спорт у Војсци Десетар Војске Србије Наташа Ћулафић освојила је прво место у женској појединачној конкуренцији на „7. CISM челенџ купу у планинском трчању“, који је данас одржан на Копаонику.
Осми CISM...

Осми CISM тренинг камп на Копаонику

02.08.2017 | Спорт у Војсци На Копаонику је у току реализација 8. CISM тренинг кампа „Копаоник 2017“ у чијем раду учествују војни спортисти из Министарства одбране и Војске Србије у атлетици, војном пентатлону, оријентирингу, борењу (џудо, бокс, кик-бокс) и футсалу-жене.
Успех...

Успех припадника Војске на трејл трци „Копаоник 2017“

30.07.2017 | Спорт у Војсци Поручник Невена Јовановић из „Кобри“ и разводник Ђуро Борбељ из Прве бригаде КоВ победници су у мушкој и женској категорији на 15 километара на Међународној трејл трци која је одржана на Копаонику.
Регионално...

Регионално војно првенство у планинском трчању

08.08.2014 | Спорт у Војсци Војна спортска манифестација „ЦИСМ Регионално војно првенство у планинском трчању – Копаоник 2014“ отворено је синоћ у комплексу „Конаци“ на тој планини Србије. Спортско надметање отворио је шеф Делегације Србије при ЦИСМ бригадни генерал Синиша Радовић.
Отворена...

Отворена Eвропска конференција CISM у Београду

21.11.2008 | Спорт у Војсци Министар одбране Републике Србије Драган Шутановац отворио је данас у Дому Гарде на Топчидеру Европску конференцију Међународног савета за војне спортове – CISM, која ће у Београду трајати два дана.