Честитке...

Честитке поводом војних празника

18.10.2019 | Култура и традиција Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана Команде за развој Расинске бригаде и Дана Команде за развој Тимочке бригаде.
Прослављени...

Прослављени празници команди за развој Тимочке и Расинске бригаде

19.10.2018 | Култура и традиција У касарнама „Никола Пашић“ у Зајечару и „Цар Лазар“ у Крушевцу данас су одржане свечанoсти поводом 19. октобра – Дана Команде за развој Тимочке бригаде и Дана Команде за развој Расинске бригаде.
Начелник...

Начелник Генералштаба честитао предстојеће војне празнике

18.10.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана Команде за развој Тимочке бригаде и Дана Команде за развој Расинске бригаде.
Бројнија...

Бројнија војска — сигурнија Србија

07.08.2018 | Цивилно-војна сарадња Министар одбране Александар Вулин обишао је данас припаднике Војске Србије из зајечарског гарнизона који помажу домаћинствима у Жагубици, где су претходних дана поплаве нанеле велику штету.
Припадници...

Припадници Војске Србије помажу у Жагубици

06.08.2018 | Цивилно-војна сарадња Тридесетак припадника Војске Србије од јуче помаже домаћинствима у Жагубици којима су претходних дана поплаве нанеле велику штету.
Свечаности...

Свечаности поводом Дана Војске у градовима Србије

23.04.2018 | Култура и традиција У присуству бројних грађана, на градским трговима и улицама у Крушевцу, Зајечару, Панчеву, Новом Саду, Краљеву и Нишу данас су организоване војне свечаности поводом Дана Војске Србије.
Војска...

Војска наставља да помаже у одбрани од поплава

06.03.2018 | Актуелности Припадници Војске Србије и данас пружају помоћ становништву у одбрани од поплава у Зајечару, као и на снабдевању водом за пиће у општини Бела Паланка.
Војска...

Војска Србије помаже у одбрани од поплава

05.03.2018 | Актуелности На позив Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, припадници Команде за развој Тимочке бригаде и 31. пешадијског батаљона ангажовани су у одбрани од поплава у овом граду.
Променадни...

Променадни дефилеи војних оркестара и приказ наоружања по градовима

14.02.2018 | Култура и традиција У сусрет Дану државности, Репрезентативни оркестар Гарде Војске Србије извео је данас у центру Београда променадни дефиле од Трга републике и Кнез Михаилове улице до Војног музеја.