Министар...

Министар Вулин обишао радове на војно-цивилном аеродрому „Морава“

22.05.2019 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин, у пратњи команданта Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-мајора Душка Жарковића и команданта 98. ваздухопловне бригаде РВ и ПВО пуковника Дејана Васиљевића, обишао је данас радове који се изводе у оквиру комплекса аеродрома „Морава“.
Војска...

Војска реконструише путеве и санира клизишта широм Србије

17.06.2014 | Актуелности Инжињеријске јединице Војске Србије, осим ангажовања у Обреновцу, изводе радове на реконструкцији путева и санацији клизишта у Малом Зворнику, Косјерићу, Бајиној Башти и Крупњу. Припадници 310. инжињеријског батаљона из Прокупља, из састава Треће бригаде Копнене војске, настављају са уклањањем одрона и реконструкцијом оштећених путева у општини...
Инжињерци...

Инжињерци Војске Србије граде пут у Малом Зворнику

25.05.2014 | Цивилно-војна сарадња У општини Мали Зворник припадници Друге бригаде Копнене војске и 333. инжињеријског батаљона Ваздухопловства и противваздухопловне одбране почели су радове на изградњи алтернативног дела магистралног пута Лозница – Мали Зворник – Љубовија. Алтернативни пут Бучевски поток – Барице – Вољевица – стара железничка станица биће од великог значаја за становништво.
Војска и...

Војска и данас деблокира путеве и евакуише грађане завејане у снегу

01.02.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници Војске Србије од раног јутра деблокирају путеве завејане снегом због снажног ветра и евакуишу угрожене грађане на више места у Војводини. Влада Србије је одлучила да се у евакуацији путника са завејаних путева у Војводини ангажују све неопходне снаге Војске, МУП-а, Жандармерије, Министарства саобраћаја и здравствене службе.
Војска ...

Војска помаже у деблокади путних праваца

31.01.2014 | Актуелности Војска Србије укључила се у акцију деблокаде путних праваца, након што су снежни наноси и јаки удари ветра завејали људе и возила на више локација. Транспортни хеликоптер 204. ваздухопловне бригаде Ми-17 (ХТ-48) превози до болнице у Зрењанину грађане који су од синоћ завејани у околини Стајићева.