Честитке...

Честитке поводом војних празника

18.10.2019 | Култура и традиција Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана Команде за развој Расинске бригаде и Дана Команде за развој Тимочке бригаде.
Вежба...

Вежба подржана рачунарским симулацијама „Ватрени бедем 2018“

22.11.2018 | Обука У Центру за обуку путем симулација у Београду у току је вежба подржана рачунарским симулацијама „Ватрени бедем 2018“, по теми „Територијална бригада у одбрани“.
Прослављени...

Прослављени празници команди за развој Тимочке и Расинске бригаде

19.10.2018 | Култура и традиција У касарнама „Никола Пашић“ у Зајечару и „Цар Лазар“ у Крушевцу данас су одржане свечанoсти поводом 19. октобра – Дана Команде за развој Тимочке бригаде и Дана Команде за развој Расинске бригаде.
Начелник...

Начелник Генералштаба честитао предстојеће војне празнике

18.10.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана Команде за развој Тимочке бригаде и Дана Команде за развој Расинске бригаде.
Променадни...

Променадни дефилеи војних оркестара и приказ наоружања по градовима

14.02.2018 | Култура и традиција У сусрет Дану државности, Репрезентативни оркестар Гарде Војске Србије извео је данас у центру Београда променадни дефиле од Трга републике и Кнез Михаилове улице до Војног музеја.
Министар...

Министар одбране у крушевачкој касарни Цар Лазар

09.02.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин присуствовао је реализацији дела обуке у касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу и посетио Центар атомско-биолошко-хемијске одбране.
Дан...

Дан Команде за развој Расинске бригаде

19.10.2017 | Култура и традиција У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу данас је свечаном академијом и богатим културно-уметничким програмом прослављен Дан Команде за развој Расинске бригаде.