Специјална...

Специјална бригада и Војна гимназија обележиле Савиндан

27.01.2019 | Култура и традиција Припадници Специјалне бригаде данас су обележили крсну славу те бригаде у касарни „Растко Немањић“ у Панчеву, а Војна гимназија свечано је обележила своју славу Светог Саву у школи на Топчидеру.
Успех...

Успех спортиста Војске Србије на Београдском маратону

21.04.2018 | Спорт у Војсци У такмичарском делу 31. Београдског маратона наступило је 190 припадника Министарства одбране и Војске Србије, а најуспешнији у домаћој конкуренцији били су потпуковник Ненад Милосављевић и поручник Невена Јовановић.
Војна...

Војна гимназија на понос Београда и Србије

12.02.2018 | Актуелности Председница Владе Ана Брнабић је обишла данас интернат Војне гимназије, где почињу радови на реновирању соба, заједничких просторија, тоалета, читаонице и библиотеке.
Генерал...

Генерал Диковић посетио Сајам књига

25.10.2017 | Активности НГШ Трећег дана 62. Међународног сајма књига у Београду начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић посетио је штанд Министарства одбране и Медија центра „Одбрана“.
Отворени...

Отворени дан у Смедеревској Паланци

23.09.2016 | Цивилно-војна сарадња У касарни „Генерал Живко Павловић” у Смедеревској паланци данас је, у организацији Централне логистичке базе, одржана акција „Отворени дан”.