Промоција...

Промоција нових подофицира Војске Србије

12.10.2018 | Актуелности У Центру за обуку и усавршавање подофицира одржана је свечаност поводом промоције 12. и 13. класе слушалаца основног курса за подофицире на којој је 116 професионалних војника произведено у чин водника
Свечани...

Свечани почетак курсева у Центру за обуку и усавршавање подофицира

05.04.2016 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву јуче су започели Курс за прве подофицире са 17 полазника — подофицира и Основни курс за подофицире са 85 полазника — професионалних војника.
Почетак...

Почетак Курса за прве подофицире

27.05.2014 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву, данас je почео Курс за прве подофицре, осми по реду у организацији овог Центра а четрнаести у организацији Војске Србије. Свечаном почетку курса присуствовали су начелник штаба Команде за обуку бригадни генерал Станко Васиљевић и главни подофицир Команде за обуку заставник Дејан Агочевић.
Завршен...

Завршен пети курс за прве подофицире

26.12.2008 | Обука Пета генерација подофицира Војске Србије успешно је данас завршила курс за прве подофицире. Курс који организује Команда за обуку изводи се у просторијама Другог центра за обуку у Панчеву.
ПОЧЕО...

ПОЧЕО ЧЕТВРТИ КУРС ЗА ПРВЕ ПОДОФИЦИРЕ

14.10.2008 | Обука У Другом центру за обуку у Панчеву јуче је почео четврти Курс за усавршавање првих подофицира. Као и на три претходна курса, изабрани подофицири ће, током пет недеља теоријског и практичног оспособљавања, стећи знања неопходна за обављање нове дужности у четама и батаљонима Војске Србије у којима ће бити на служби.
ЗАВРШЕН...

ЗАВРШЕН ТРЕЋИ КУРС ЗА ПРВЕ ПОДОФИЦИРЕ

03.10.2008 | Обука Полазницима трећег курса за прве подофицире Војске Србије данас су у панчевачком Клубу Војске свечано уручена уверења о завршетку тог облика усавршавања. Скупу су присуствовали пуковник Бранко Делетић из Управе за обуку и доктрину Генералштаба Војске, пуковник Млађен Нишевић, начелник Штаба Команде за обуку и потпуковник Стево Радоњичкић, командант Другог центра за обуку у Панчеву.