Промоција...

Промоција нових подофицира Војске Србије

12.10.2018 | Актуелности У Центру за обуку и усавршавање подофицира одржана је свечаност поводом промоције 12. и 13. класе слушалаца основног курса за подофицире на којој је 116 професионалних војника произведено у чин водника
Почетак...

Почетак курсева за подофицире

23.01.2018 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира данас је започела реализација Командно-штабног курса и Вишег курса за подофицире.
Генерал...

Генерал Диковић са полазницима Курса за главне подофицире

03.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у Београду са полазницима Курса за главне подофицире.
Генерал...

Генерал Драганић са полазницима Курса за главне подофицире

14.11.2016 | Актуелности Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Јовица Драганић разговарао је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду са полазницима 4. класе Курса за главне подофицире.
Почетак...

Почетак курсева у Центру за обуку и усавршавање подофицира

29.08.2016 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву данас су започели Курс за главне подофицире и Лидерски курс.
ПРОМОВИСАНИ...

ПРОМОВИСАНИ ГЛАВНИ ПОДОФИЦИРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

10.10.2008 | Обука Поводом завршетка шестомосечног курса за усавршавање главних подофицира Војске Србије данас је у Дому гарде на Топчидеру одржана пригодна свечаност којој су присуствовали начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Здравко Понош, командант Команде за обуку генерал-мајор Љубиша Диковић и бројни други гости.