Konkursi za prijem civilnih lica u radni odnos u Vojsci Srbije

Sreda, 1.5.2024 | Konkursi
Javni konkursi za prijem lica iz građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije u svojstvu civilnih lica na službi u Vojsci Srbije objavljeni su na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu „Odbrana“.

Konkursima je obuhvaćeno više od 150 radnih mesta različitih obrazovnih profila, od viših istraživača i vodećih tehničkih saradnika, preko farmaceuta, psihologa, tehnologa, avio-mehaničara, mehaničara, električara, limara, bravara, vozača, blagajnika i montera do pomoćnih radnika.

Oglašena radna mesta su u jedinicama Kopnene vojske i Komande za obuku, u Centralnoj logističkoj bazi, Tehničkom opitnom centru i Brigadi veze — u Bačkoj Topoli, Beogradu, Valjevu, Zaječaru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Loznici, Nikincima, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Prokuplju, Ralji, Smederevskoj Palanci, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Čačku i Šapcu.

Mogu konkurisati državljani Republike Srbije koji su zdravstveno i psihofizički sposobni za rad u Vojsci Srbije, koji imaju odgovarajuću stručnu spremu, kojima ranije nije prestajao radni odnos u državnom organu zbog teže povrede dužnosti, koji nisu osuđivani na kaznu zatvora dužu od šest meseci i protiv kojih se ne vodi krivični postupak.

Konkursi su otvoreni do kraja maja.

Informacije o izbornom postupku, načinu prijave i kontakt-podacima lica zaduženih za davanje dodatnih obaveštenja u vezi s konkursima mogu se naći na sajtu Vojske Srbije, na sledećim linkovima:

Povezane vesti