Obilazak jedinica...

Obilazak jedinica Centra za obuku logistike

10.07.2019 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majora Petra Cvetkovića, obišao je danas Četu za obuku vodiča pasa, uzgoj i dresuru pasa Centra za obuku logistike u kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu.
Obeležena...

Obeležena godišnjica smrti vojvoda Živojina Mišića i Petra Bojovića i armijskog generala Pavla Jurišića Šturma

20.01.2019 | Kultura i tradicija Polaganjem venaca i cveća danas je na Novom groblju u Beogradu obeležena godišnjica smrti vojvoda Živojina Mišića i Petra Bojovića i armijskog generala Pavla Jurišića Šturma.
Ministar odbrane i...

Ministar odbrane i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije u 250. raketnoj brigadi za PVD

02.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije obišli su danas pripadnike Drugog raketnog diviziona 250. raketne brigade za PVD.
Vežba podržana...

Vežba podržana računarskim simulacijama „Vatreni bedem 2018“

22.11.2018 | Obuka U Centru za obuku putem simulacija u Beogradu u toku je vežba podržana računarskim simulacijama „Vatreni bedem 2018“, po temi „Teritorijalna brigada u odbrani“.
Proslavljen Dan...

Proslavljen Dan Komande za razvoj Beogradske brigade

01.11.2018 | Kultura i tradicija U kasarni „Major Milan Tepić“ u Jakovu danas je priređena vojna svečanost povodom Dana Komande za razvoj Beogradske brigade.
Proslavljeni...

Proslavljeni praznici komandi za razvoj Timočke i Rasinske brigade

19.10.2018 | Kultura i tradicija U kasarnama „Nikola Pašić“ u Zaječaru i „Car Lazar“ u Kruševcu danas su održane svečanosti povodom 19. oktobra – Dana Komande za razvoj Timočke brigade i Dana Komande za razvoj Rasinske brigade.
Dan vojnih...

Dan vojnih padobranaca

14.10.2018 | Kultura i tradicija Na niškom vojnom aerodromu „Narednik - pilot Mihajlo Petrović“ danas je održana svečanost povodom 14. oktobra - Dana vojnih padobranaca.
Primopredaja...

Primopredaja dužnosti komandanta Centra ABHO

02.08.2018 | Iz jedinica U kruševačkoj kasarni „Car Lazar“ u utorak je, u prisustvu zamenika komandanta Komande za obuku, održana svečanost povodom primopredaje dužnosti komandanta Centra ABHO.
Plakete za najbolje...

Plakete za najbolje na prvom međunarodnom takmičenju vojnih vozača

18.05.2018 | Međunarodna saradnja Svečanom ceremonijom i dodelom priznanja za najbolje učesnike danas je, u kraljevačkoj kasarni „Ribnica“, završeno prvo međunarodno takmičenje vojnih vozača.
Ministar odbrane...

Ministar odbrane položio venac na Avali povodom Dana Vojske Srbije

23.04.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana Vojske Srbije, u ime predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, venac na Spomenik neznanom junaku na Avali, danas je položio ministar odbrane Aleksandar Vulin.