Poseta polaznika...

Poseta polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane

07.06.2019 | Obuka Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović sastao se danas sa polaznicima 8. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane (VSBO), koji su boravili u poseti Generalštabu.
General Diković s...

General Diković s oficirima koji su završili školovanje u inostranstvu

12.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa oficirima koji su, ove godine, završili najviša vojna usavršavanja u inostranstvu i oficirima koji se upućuju na Generalštabno usavršavanje u inostranstvo.
Ministar Vulin: Srbi...

Ministar Vulin: Srbi su prijatelji svima koji žele mir, sluge nisu nikome

13.07.2018 | Aktuelnosti Danas je održana svečanost povodom završetka školovanja 61. klase Generalštabnog usavršavanja i 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane.
General Diković s...

General Diković s polaznicima Visokih studija bezbednosti i odbrane

11.06.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obratio se danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu polaznicima 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane.
General Diković s...

General Diković s predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a

16.03.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković se sastao danas u Beogradu s predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a češkim generalom Petrom Pavelom.
Početak...

Početak usavršavanja 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane

02.02.2018 | Aktuelnosti Svečanost povodom početka školovanja polaznika 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane održana je danas u kasarni „General Jovan Mišković“ u Beogradu.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba s polaznicima Kursa za strategijske rukovodioce

22.11.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, s polaznicima Kursa za strategijske rukovodioce u sistemu odbrane.