Postavljanje teškog...

Postavljanje teškog mehanizovanog mosta u Bariču

24.07.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 18. inžinjerijskog bataljona iz sastava Prve brigade Kopnene vojske iz Novog Sada, danas su postavili teški mehanizovani most u mesnoj zajednici Barič u opštini Obrenovac. Postavljeni most, ukupne širine 3,80 i dužine 10 metara, spaja lokalni put Barič – Mala Moštanica, koji je oštećen majskim poplavama.
Druga brigada...

Druga brigada Kopnene vojske pomaže meštanima okoline Kraljeva

20.06.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Druge brigade Kopnene vojske su nakon postavljanja mostova u Ravanici, Godačici, Malom Zvorniku i Bajinoj Bašti, juče postavili i teški mehanizovani most preko reke Lopatnice u Bogutovcu, nedaleko od Kraljeva.
Postavljanje mosta u...

Postavljanje mosta u opštini Ražanj

24.05.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 310. inžinjerijskog bataljona iz Prokuplja, iz sastava Treće brigade Kopnene vojske, postavili su juče teški mehanizovani most preko Jovanovačke reke u selu Novi Bračin. – Most je postavljen stotinak metara nizvodno od starog mosta koji su oštetili nabujala Jovanovačka reka i klizišta u ovom selu.
Teški mehanizovani...

Teški mehanizovani most premostio Vitovnicu

23.05.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Centra za obuku Kopnene vojske juče su postavili teški mehanizovani most na reci Vitovnici, u opštini Malo Crniće. Potreba za ovim mostom ukazala se nakon što je usled velikih poplava oštećen most u selu Kula, radi uspostave putne komunikacije između sela Kula – Kobilje – Aljudovo.