General Diković...

General Diković primio zamenika komandanta operacije Atalanta

07.06.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa zamenikom komandanta operacije Atalanta kontraadmiralom Alfonsom Perezom de Nanklaresom.
Nove smene u...

Nove smene u mirovnim operacijama u Somaliji i na Kipru

31.05.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima naše vojske koji u junu odlaze na dužnosti u mirovnim operacijama na Kipru i u Somaliji.
Nove rotacije naših...

Nove rotacije naših mirovnjaka u misijama Evropske unije

21.03.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu s pripadnicima Vojske Srbije koji uskoro odlaze u mirovne operacije Evropske unije.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba primio naše mirovnjake koji se upućuju u misije EU u CAR i Somaliji

21.12.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji će u narednom periodu biti upućeni u misije EU u Centralnoafričkoj Republici i Somaliji.
Ispraćaj tima za...

Ispraćaj tima za zaštitu brodova u operaciju „Atalanta”

04.08.2017 | Multinacionalne operacije Svečani ispraćaj za 12 pripadnika Vojske Srbije koji će se u narednim danima pridružiti međunarodnim snagama u vojnoj operaciji pomorskih snaga Evropske unije u Somaliji – Atalanta, priređen je danas u kasarni ,,Banjica 2”, u Beogradu.
General Diković s...

General Diković s pripadnicima tima za zaštitu brodova

02.08.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas pripadnike autonomnog tima za zaštitu brodova koji će od sledeće nedelje biti angažovani u operaciji Atalanta.