Noć muzeja u Domu...

Noć muzeja u Domu Vojske, Vojnom muzeju i Muzeju vazduhoplovstva

07.06.2014 | Civilno-vojna saradnja Poklonici manifestacije „Noć muzeja“, obilazeći večeras srpsku prestonicu stazama kulture i istorije, uverili su se da su Medija centar „Odbrana“, Vojni muzej i Muzej vazduhoplovstva još jednom priredili program za istinsko uživanje i najprobirljivijih posetilaca.
Obeležena...

Obeležena godišnjica formiranja Prve eskadrile NOVJ

23.04.2014 | Kultura i tradicija Polaganjem cveća na Groblju Komonvelta u Beogradu, juče je obeležena 70. godišnjica od formiranja Prve eskadrile NOVJ. U ime Muzeja jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva i Udruženja penzionisanih vojnih letača i padobranaca Srbije, cveće na grobna mesta četvorice pilota eksadrile NOVJ položili su major Aleksandar Andrić i Vojislav Stojanović.
Svečanost u Muzeju...

Svečanost u Muzeju JRV povodom Dana 204. vazduhoplovne brigade

04.12.2013 | Aktuelnosti U Muzeju jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva sinoć je, uz prigodan program, obeležen Dan 204. vazduhoplovne brigade, na svečanosti koja je okupila prijatelje, poštovaoce, kao i sadašnje i penzionisane pripadnike te brigade. Prema rečima komandanta, brigadnog generala Predraga Bandića, ovo je treća godina za redom kako se na ovaj način obeležava dan te jedinice.