Obuka na novom...

Obuka na novom borbenom vozilu Vojske Srbije lazar 3

20.12.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišli su danas na poligonu „Nikinci“ obuku pripadnika Vojske Srbije na novom oklopnom borbenom vozilu točkašu lazar 3.
Predsednik Vučić:...

Predsednik Vučić: Nastavićemo sa ulaganjem u Vojsku Srbije

29.07.2018 | Aktuelnosti Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je na poligonu Nikinci gađanju iz naoružanja koje koristi Vojska Srbije i naoružanja koje je u razvoju.
U TOC-u u završnoj...

U TOC-u u završnoj fazi ispitivanje 40 novih sistema

01.04.2018 | Aktuelnosti Ministar odbarne Aleksandar Vulin, sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem, danas je obišao Centar za ispitivanje naoružanja i vojne opreme „Nikinci“.
Održan dinamički...

Održan dinamički prikaz dela projekta „1500+“

09.11.2017 | Aktuelnosti Na poligonu „Nikinci“ je održan dinamički prikaz dela projekta „1500+“ i testiranje novog streljačkog naoružanja, zaštitne balističke opreme i drugih sredstava odbrambene industrije Srbije.
Donacija Tehničkom...

Donacija Tehničkom opitnom centru

29.05.2017 | Aktuelnosti Na poligonu Nikinci, generalni direktor HK „Krušik” a.d. Mladen Petković, sa saradnicima, predao je viljuškar direktoru Tehničkog opitnog centra pukovniku prof. dr Slobodanu Iliću.
„Čelik 2017“ -...

„Čelik 2017“ - Proslava Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope

09.05.2017 | Aktuelnosti Dan Vojske Srbije, Dan pobede i Dan Evrope obeležen je danas centralnom svečanošću na poligonu Nikinci na kojoj je prikazan deo sposobnosti VS i dostignuti stepen razvoja naoružanja i vojne opreme.
Završne pripreme za...

Završne pripreme za „Čelik 2017“ na poligonu Nikinci

06.05.2017 | Obuka Na poligonu Nikinci u toku su završne pripreme za predstojeću centralnu svečanost povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope, koja će se održati u utorak, 9. maja.
Impresivan prikaz na...

Impresivan prikaz na poligonu Nikinci

08.04.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković prisustvovali su danas na poligonu Nikinci generalnoj probi prikaza dostignutog stepena razvoja naoružanja i vojne opreme.