Sportski susret...

Sportski susret srpske i mađarske vojske

27.04.2018 | Sport u Vojsci U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je odigrana prijateljska utakmica u malom fudbalu između oficira Vojske Srbije i Oružanih snaga Mađarske.
Švedski general...

Švedski general Kalert na vežbi Viking 18

21.04.2018 | Obuka Izdvojeno komandno mesto vežbe Viking 18 u Srbiji, danas je obišao rukovodilac vežbe general-major Anders Kalert iz Oružanih snaga Kraljevine Švedske, u pratnji načelnika štaba Komande za obuku brigadnog generala Dejana Jankovića.
Božićni turnir u...

Božićni turnir u malom fudbalu

11.01.2018 | Sport u Vojsci Treći tradicionalni Božićni turnir generala i visokih oficira Vojske Srbije je održan juče u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici.
Proslava Dana...

Proslava Dana Komande za razvoj Timočke brigade

19.10.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru danas je održana svečana akademija povodom Dana Komande za razvoj Timočke brigade – 19. oktobra.
Liderski kurs u...

Liderski kurs u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

07.08.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira danas je počeo 23. Liderski kurs koji će, do polovine oktobra, pohađati 80 polaznika – profesionalnih vojnika iz svih jedinica Vojske Srbije.
Ministar odbrane na...

Ministar odbrane na granici sa Republikom Makedonijom

01.05.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je danas Zajedničke snage vojske i policije angažovane na zaštiti državne granice sa Republikom Makedonijom.
Obilazak posednutih...

Obilazak posednutih objekata "1. maj" i "Svoboda"

17.04.2017 | Aktuelnosti Državni sekretar Nenad Nerić obišao je danas posednute objekte "1. maj" i "Svoboda", gde se 24 sata dnevno obezbeđuje državna granica s Republikom Bugarskom.
Vaskršnja poseta...

Vaskršnja poseta ministra odbrane jedinicama Vojske Srbije

16.04.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je na Vaskrs pripadnike vojske i policije na posednutom objektu “Kozjak” i pripadnike vojske na posednutom objektu “Ševadske livade”.
U Nišu održana...

U Nišu održana analiza obezbeđenja državne granice

06.02.2017 | Aktuelnosti Danas je u Domu Vojske Srbije u Nišu održana analiza angažovanja snaga Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova na realizaciji zajedničkih zadataka na zaštiti bezbednosti dela državne granice prema Republici Bugarskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.
Položeni venci...

Položeni venci povodom Dana vojnih veterana

04.12.2016 | Kultura i tradicija Delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koju je predvodio komandant Garde general-major Milomir Todorović položila je danas vence na Novom groblju u Beogradu povodom Dana vojnih veterana.