Učešće na...

Učešće na Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja

04.09.2019 | Obuka Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović učestvovao je u Bukureštu na Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja.
Počela 12....

Počela 12. Konferencija načelnika generalštabova

23.05.2018 | Međunarodna saradnja Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u svojstvu izaslanika predsednika i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, otvorio je danas 12. Konferenciju načelnika generalštabova balkanskih zemalja, koja se održava u hotelu „Kraun plaza“ u Beogradu.
General Diković na...

General Diković na Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja

10.05.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković učestvovao je danas u Atini na, jedanaestoj po redu, Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja.
General Diković na...

General Diković na Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja

22.05.2013 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković učestvovao je na 7. Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja, koja je održana danas u Tirani. Konferenciju je otvorio načelnik Generalštaba oružanih snaga Albanije general-major Džemal Đunkši, a učesnicima se obratio i predsednik Republike Albanije Bujar Nišani.
Treća Konferencija...

Treća Konferencija načelnika generalštabova balkanskih zemalja

09.06.2009 | Međunarodna saradnja U beogradskom hotelu „Kontinental“ danas se održava Treća konferencija načelnika generalštabova balkanskih zemalja. Na otvaranju konferencije učesnike je pozdravio ministar odbrane Dragan Šutanovac. "Posebna mi je čast da u ime zemlje domaćina, ispred Ministarstva odbrane Republike Srbije, pozdravim članice Foruma, kao i uvažene predstavnike EU i NATO, čije prisustvo dovoljno govori o podršci i značaju koja se pridaje ovoj konferenciji”, rekao je ministar Šutanovac na početku svog obraćanja na današnjoj konferenciji.
SASTANAK PODGRUPE ZA...

SASTANAK PODGRUPE ZA ASIMETRIČNE PRETNjE

22.01.2009 | Međunarodna saradnja U Domu Garde na Topčideru danas je počeo dvodnevni sastanak Podgrupe za asimetrične pretnje kao priprema za konferenciju načelnika generalštabova balkanskih zemalja koja će se sredinom ove godine održati u Srbiji.
U susret trećoj...

U susret trećoj konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja

29.10.2008 | Međunarodna saradnja Danas je u Domu Vojske Srbije održan prvi sastanak koordinacione grupe za pripremu Treće konferencije načelnika generalštaba balkanskih zemalja koja će se održati juna 2009. godine u Beogradu.