Нове смене...

Нове смене у мировним операцијама у Сомалији и на Кипру

31.05.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима наше војске који у јуну одлазе на дужности у мировним операцијама на Кипру и у Сомалији.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН на Кипру

15.03.2018 | Обука Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић присуствовали су данас, у касарни „Бањица“, свечаном испраћају контингента Војске Србије у мисију УН на Кипру.
Генерал...

Генерал Диковић са официром који одлази у мисију на Кипру

08.02.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је данас у Београду разговарао са капетаном Ненадом Богдановићем, који ће наредних годину дана бити ангажован у мисији УН на Кипру.
Додела...

Додела одликовања за учешће у мисији УН на Кипру

27.09.2017 | Мултинационалне операције У касарни „Топчидер“ данас је одржана свечаност доделе медаља припадницима Војске Србије и оружаних снага Мађарске и Републике Словачке за учешће у мисији УН на Кипру.
Свечани...

Свечани дочек дела контигента из мисије УН на Кипру

06.09.2017 | Актуелности На аеродрому у Лађевцима синоћ је уприличен свечани дочек за припаднике дела контигента Војске Србије из састава 98. ваздухопловне бригаде који су вршили задатке очувања мира у мисији УН на Кипру.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН на Кипру

04.09.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић присуствовао је данас на аеродрому Батајница свечаном испраћају припадника Војске Србије у мултинационалну операцију УН на Кипру (UNFICYP).
Редовна...

Редовна замена штабних официра у мисијама АTALANTA и UNFICYP

16.06.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са штабним официрима који ће наредних годину дана бити ангажовани у мировним операцијама ЕУ у Сомалији и УН на Кипру.
Испраћај...

Испраћај контингента Војске Србије у мисију на Кипру

10.03.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић присуствовао је данас свечаном испраћају контингента Војске Србије у мултинационалну операцију Уједињених нација на Кипру (UNFICYP).
Генерал...

Генерал Драганић са официрима који одлазе у мировне мисије

06.02.2017 | Мултинационалне операције Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Јовица Драганић разговарао је данас са штабним официрима који ускоро одлазе у мировне операције на Кипру и у Сомалији.
Нови...

Нови контингент Војске Србије у мировној операцији УН на Кипру

08.09.2016 | Мултинационалне операције Уз звуке државне химне „Боже правде“ из касарне на Бањици свечано je испраћен нови контингент Војске Србије у мултинационалну операцију Уједињених нација на Кипру (UNFICYP).