ВОЈСКА СРБИЈЕ

Анализа...

Анализа оперативних и функционалних способности Војске Србије за 2017. годину

08.06.2018 | Актуелности Редовна годишња анализа оперативних и функционалних способности Војске Србије за 2017. годину одржана је данас у Дому Гарде у београдској касарни „Топчидер“.
Концерт...

Концерт Репрезентативног оркестра Гарде

27.04.2018 | Култура и традиција У сусрет обележавању Дана Гарде, синоћ је у касарни „Топчидер“ у Београду, одржан концерт Репрезентативног оркестра ове елитне јединице Војске Србије.
Новогодишњи...

Новогодишњи и божићни пријем у Дому гарде

11.01.2018 | Актуелности Пријем министра одбране Александра Вулина и начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, поводом новогодишњих и божићних празника, одржан је вечерас у Дому Гарде у Топчидеру.
Војска...

Војска Србије јача транспортне капацитете

29.11.2017 | Актуелности У касарни „Топчидер“ данас је извршена предаја јединицама ВС два вучна воза инжињеријских машина, који су резултат пројекта прилагођавања возила ФАП 2026 БС/АВ за тегљач полуприколице НПП-30.
Заједничка...

Заједничка седница колегијума министра одбране и начелника Генералштаба

05.10.2017 | Актуелности Заједничка седница колегијума министра одбране и проширеног колегијума начелника Генералштаба Војске Србије одржана је данас у Дому Гарде на Топчидеру.
Додела...

Додела одликовања за учешће у мисији УН на Кипру

27.09.2017 | Мултинационалне операције У касарни „Топчидер“ данас је одржана свечаност доделе медаља припадницима Војске Србије и оружаних снага Мађарске и Републике Словачке за учешће у мисији УН на Кипру.