Načelnik Generalštaba obišao dežurne jedinice Vojske Srbije

Nedelja, 16.4.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković obišao je danas Operativni centar sistema odbrane i deo jedinica Vojske Srbije čiji pripadnici uskršnje praznike provode dežurajući u sistemu PVO.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas Operativni centar sistema odbrane i deo jedinica Vojske Srbije čiji pripadnici uskršnje praznike provode dežurajući u sistemu protivvazduhoplovne odbrane.

Nakon obilaska dežurnih snaga za protivvazduhoplovnu odbranu u kasarni „Narodni heroj Milan Tepić“ u Jakovu, obišao je i dežurnu jedinicu lovačke avijacije na aerodromu „Batajnica“. Reč je o jedinicama 250. rbr za PVD i 204. vazduhoplovne brigade iz sastava stalno zadejstvovanih snaga za kontrolu i zaštitu suvereniteta vazdušnog prostora Republike Srbije.

Tokom obilaska Operativnog centra sistema odbrane general Diković je, čestitajući praznik, istakao da je ponosan na pripadnike Vojske, što i danas brinu o bezbednosti Srbije radeći svoj posao posvećeno, marljivo i profesionalno.

Povezane vesti