Испраћај...

Испраћај високих руководилаца Министарства одбране и Војске Србије

26.09.2017 | Активности НГШ У Београду је данас одржана свечаност на којој су уручена признања пензионисаним и премештеним високим руководиоцима у Министарству одбране и Генералштабу Војске Србије.
Предаја...

Предаја дужности начелника Управе за планирање и развој

26.06.2017 | Актуелности На данашњој свечаности у касарни „Бањица 2“ у Београду, у присуству начелника Генералштаба ВС генерала Љубише Диковића, генерал-мајор Душан Стојановић предао је дужност Управе за планирање и развој.
Обележена...

Обележена 202. годишњица Другог српског устанка

23.04.2017 | Култура и традиција У спомен комплексу „Други српски устанак” у Такову данас је обележенa 202. годишњица oд дана када је 1815. донета одлука о почетку Другог српског устанка против Отоманске империје.
Свечаност...

Свечаност поводом Дана Војске Србије у Генералштабу

21.04.2017 | Култура и традиција У касарни „Бањица-2“ у Београду данас је одржан свечани скуп поводом 23. априла — Дана Војске Србије и пријем пензионисаних генерала из Генералштаба Војске Србије.
Уручена...

Уручена одликовања поводом Дана државности и Дана Војске Србије

20.04.2017 | Актуелности Државна одличја, додељена припадницима Министарства одбране и Војске Србије поводом Дана државности и Дана Војске Србије, данас је у Дому Гарде уручио изасланик председника Републике Милорад Симић.
Генерал...

Генерал Диковић обишао сајам наоружања и опреме „Партнер 2013“

28.06.2013 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић посетио је данас 6. Међународни сајам наоружања и војне опреме „Партнер 2013“.
Информисање...

Информисање страних војних представника у Републици Србији

29.05.2013 | Актуелности У Дому Гарде у београдској касарни „Топчидер“ данас је одржано информисање страних војних представника у Републици Србији о структури Војске Србије, правцима развоја и модернизације, као и о стратегији у погледу Партнерства за мир. Информисањем је руководио генерал-мајор Душан Стојановић, начелник Управе за планирање и развој Генералштаба Војске Србије.