Генерал...

Генерал Диковић примио заменика команданта операције Аталанта

07.06.2018 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у Београду са замеником команданта операције Аталанта контраадмиралом Алфонсом Перезом де Нанкларесом.
Нове смене...

Нове смене у мировним операцијама у Сомалији и на Кипру

31.05.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима наше војске који у јуну одлазе на дужности у мировним операцијама на Кипру и у Сомалији.
Нове...

Нове ротације наших мировњака у мисијама Европске уније

21.03.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду с припадницима Војске Србије који ускоро одлазе у мировне операције Европске уније.
Начелник...

Начелник Генералштаба примио наше мировњаке који се упућују у мисије ЕУ у ЦАР и Сомалији

21.12.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима Војске Србије који ће у наредном периоду бити упућени у мисије ЕУ у Централноафричкој Републици и Сомалији.
Испраћај...

Испраћај тима за заштиту бродова у операцију „Аталанта”

04.08.2017 | Мултинационалне операције Свечани испраћај за 12 припадника Војске Србије који ће се у наредним данима придружити међународним снагама у војној операцији поморских снага Европске уније у Сомалији – Аталанта, приређен је данас у касарни ,,Бањица 2”, у Београду.
Генерал...

Генерал Диковић с припадницима тима за заштиту бродова

02.08.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас припаднике аутономног тима за заштиту бродова који ће од следеће недеље бити ангажовани у операцији Аталанта.