Predstavnici FK „Partizan“ u poseti jedinicama RV i PVO

Utorak, 2.7.2019 | Aktuelnosti
Fudbaleri Fudbalskog kluba „Partizan“, koje je predvodio šef stručnog štaba Savo Milošević, posetili su juče jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane – 250. raketnu brigadu za PVD u kasarni „Major Milan Tepić“ u Jakovu i 204. vazduhoplovnu brigadu na Vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici.

Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković dočekao je goste u kasarni u Jakovu i poželeo im prijatan boravak u jedinicama Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

Fudbalerima „Partizana“ više o jedinici i tehnici kojom raspolaže herojska 250. raketna brigada govorili su načelnik štaba pukovnik Novica Gogić i komandant 2. raketnog diviziona potpukovnik Goran Lekić.

Na Vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici fudbalere su dočekali komandant RV i PVO general-major Duško Žarković i komandant 204. vazduhoplovne brigade brigadni general Željko Bilić, koji je gostima predstavio kapacitete i istorijat brigade kojom komanduje.

Povezane vesti