Održana sednica...

Održana sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju

07.12.2018 | Aktuelnosti U organizaciji Uprave za logistiku Generalštaba Vojske Srbije danas je održana sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju.
Položeni venci...

Položeni venci povodom Dana vojnih veterana

04.12.2018 | Kultura i tradicija Odavanjem vojnih počasti i polaganjem venaca na više lokacija, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije obeležavaju 4. decembar – Dan vojnih veterana.
Proslava Dana...

Proslava Dana Centralne logističke baze

15.11.2018 | Kultura i tradicija Dan Centralne logističke baze – 16. novembar obeležen je danas u Beogradu.
General Mojsilović...

General Mojsilović nastavio obilazak uprava Generalštaba

20.09.2018 | Aktivnosti NGŠ U nastavku obilaska organizacionih jedinica Generalštaba, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas uprave za obaveštajno-izviđačke poslove, logistiku, obuku i doktrinu, kao i Upravu vojne policije.
Dan logističkih...

Dan logističkih službi VS

14.09.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana intendantske službe, tehničke i saobraćajne službe u Vojnotehničkom institutu u kasarni „Žarkovo“ danas je održana održana je centralna svečanost.
General Ninković...

General Ninković primio novog izaslanika odbrane Alžira

09.08.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Uprave za logistiku brigadni general Željko Ninković razgovarao je danas u Beogradu sa novoimenovanim izaslanikom odbrane Alžira.
General Ninković sa...

General Ninković sa vojnim predstavnicima Rumunije

06.08.2018 | Međunarodna saradnja Novoimenovani izaslanik odbrane Rumunije u Beogradu pukovnik Lovin Šerban predstavljen je danas u Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije.
Predstavljen...

Predstavljen novoimenovani izaslanik odbrane Norveške

01.08.2018 | Međunarodna saradnja U Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije danas je predstavljen novoimenovani izaslanik Kraljevine Norveške u Beogradu potpukovnik Egil Daltvej.
General Diković...

General Diković primio delegaciju sanitetske službe Vojske Srbije

26.07.2018 | Aktivnosti NGŠ Povodom Dana sanitetske službe, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas delegaciju te službe Vojske Srbije.
General Diković...

General Diković obišao pripadnike Vojske Srbije na aerodromu u Nišu

18.07.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas, sa saradnicima, deo jedinica Kopnene vojske i Ratnog vazduhoplovstva i PVO u garnizonu Niš.