Proslava Dana...

Proslava Dana Centralne logističke baze

15.11.2018 | Kultura i tradicija Dan Centralne logističke baze – 16. novembar obeležen je danas u Beogradu.
Prijem najmlađih...

Prijem najmlađih potporučnika u jedinicama Vojske Srbije

10.09.2018 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su organizovani cvečani prijemi za najmlađe oficire Vojske Srbije, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.
Herojski čin vredan...

Herojski čin vredan divljenja

31.01.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković primili su danas desetara Miroslava Potića, koji je 16. januara spasio devojčicu iz hladne Nišave u Pirotu.
Obeležen Dan...

Obeležen Dan Centralne logističke baze

15.11.2017 | Kultura i tradicija Svečanim skupom u komandi Centralne logističke baze u Beogradu, danas je svečano obeležen 16. novembar – Dan te najveće logističke jedinice Vojske Srbije.
Najmlađi oficiri...

Najmlađi oficiri primljeni u jedinice Vojske Srbije

11.09.2017 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su primljeni najmlađi oficiri VS, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.
Svečanost povodom...

Svečanost povodom formiranja Prvog logističkog centra

20.06.2017 | Aktuelnosti Povodom formiranja Prvog logističkog centra Centralne logističke baze, u prisustvu načelnika Generalštaba VS generala Ljubiše Dikovića, danas je održana svečanost u kasarni „Kneževac“ u Beogradu.
Otvorena spomen-soba...

Otvorena spomen-soba Centralne logističke baze

16.11.2016 | Kultura i tradicija U Beogradu je danas otvorena spomen-soba Centralne logističke baze, čija stalna postavka prikazuje bogati istorijski razvoj logistike u našoj vojsci.
Obeležena...

Obeležena desetogodišnjica Centralne logističke baze

15.11.2016 | Kultura i tradicija U kasarni „General Živko Pavlović“ u Smederevskoj Palanci danas je obeležen Dan Centralne logističke baze i deset godina postojanja te najveće logističke jedinice Vojske Srbije.
Prijem najmlađih...

Prijem najmlađih potporučnika u jedinicama Vojske Srbije

12.09.2016 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su organizovani cvečani prijemi za najmlađe oficire VS, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.