Obeležen Dan Vojske...

Obeležen Dan Vojske Srbije

23.04.2019 | Kultura i tradicija U okviru obeležavanja 23. aprila – Dana Vojske Srbije na aerodromu Batajnica održana je vojna svečanost kojoj je prisustvovao komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane general-major Duško Žarković sa saradnicima.
Sportski susret...

Sportski susret visokih oficira Vojske Srbije i Vojske Mađarske

11.04.2019 | Aktuelnosti Prijateljska utakmica u malom fudbalu između visokih oficira Vojske Srbije i Oružanih snaga Mađarske odigrana je danas u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.
Nagrade pripadnicima...

Nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

17.04.2018 | Aktuelnosti U Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba danas su uručene novčane nagrade za učinjeno delo i postignute rezultate od posebnog značaja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Ministar Vulin...

Ministar Vulin položio venac na Spomenik neznanom junaku

15.02.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana državnosti, ministar odbrane Aleksandar Vulin, kao izaslanik predsednika Republike Srbije, položio je danas venac kod Spomenika neznanom junaku na Avali.
Proslava Dana Centra...

Proslava Dana Centra za obuku Kopnene vojske

17.11.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „General Pavle Jurišić Šturm“ u Požarevcu juče je svečanim strojem, defileom i prikazom osposobljenosti jedinica obeležen Dan Centra za obuku Kopnene vojske – 16. novembar.
Dan Prvog centra za...

Dan Prvog centra za obuku

13.11.2017 | Kultura i tradicija Svečanim postrojavanjem u kasarni „Aerodrom“ u Somboru obeležen je 13. novembar – Dan Prvog centra za obuku.
Ministar Vulin u...

Ministar Vulin u Komandi za obuku Vojske Srbije

31.07.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, obišao je danas Komandu za obuku Vojske Srbije u kasarni „Topčider“.