Нови...

Нови медицински тим Војске Србије у мисији ЕУ у ЦАР

10.12.2018 | Актуелности Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић разговарао је с припадницима ВС који ће бити ангажовани у мисији ЕУ за обуку безбедносних снага Централноафричке Републике.
Нове смене...

Нове смене војних медицинара у мисијама ЕУ

28.09.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић примио је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду припаднике ВС који ће бити ангажовани у мисијама Европске уније у Сомалији и Централноафричкој Републици.
Нови...

Нови медицински тим Војске Србије у мисији ЕУ у ЦАР

13.06.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је медицински тим који ће бити упућен у мисију ЕУ у Централноафричкој Републици.
Генерал...

Генерал Диковић с војним медицинарима који одлазе у мисије ЕУ

19.04.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у Београду са припадницима ВС који ће бити ангажовани у мисијама ЕУ у Сомалији и ЦАР.
Начелник...

Начелник Генералштаба примио наше мировњаке који се упућују у мисије ЕУ у ЦАР и Сомалији

21.12.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима Војске Србије који ће у наредном периоду бити упућени у мисије ЕУ у Централноафричкој Републици и Сомалији.
Начелник...

Начелник Генералштаба на састанку Војног комитета Европске уније

07.11.2017 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић учествовао је данас на састанку Војног комитета EУ у Бриселу на ком су разматране теме из области Заједничке безбедносне и одбрамбене политике ЕУ.
Начелник...

Начелник Генералштаба завршио посету нашим мировњацима у ЦАР

10.10.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са делегацијом, данас је завршио вишедневну посету нашим мировњацима ангажованим у мисијама УН и ЕУ у Централноафричкој Републици.
Генерал...

Генерал Диковић у посети нашим мировњацима у ЦАР

08.10.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић борави у вишедневној посети припадницима Министарства одбране и Војске Србије ангажованим у мисијама у Централноафричкој Републици.
Начелник...

Начелник Генералштаба са медицинским тимом који се упућује у мисију у ЦАР

13.06.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примио је данас чланове медицинског тима који се упућују у мисију ЕУ за обуку војних и безбедносних снага Централноафричке Републике (EUTM RCA).
Обележавање...

Обележавање Дана Војске Србије у Централноафричкој Републици

22.04.2017 | Мултинационалне операције У српској бази „Морава“ у Бангију у Централноафричкој Републици, српски мировњаци у мисији Уједињених нација „MINUSCA“ и мисији Европске уније „EUTM RCA“ обележили су 23. април - Дан Војске Србије.