Prijem za pripadnike...

Prijem za pripadnike Vojske Srbije - osvajače medalja na Međunarodnim vojnim igrama

26.08.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović organizovali su svečani prijem pripadnika Vojske Srbije koji su osvojili nagrade na Međunarodnim vojnim igrama 2019. godine u Ruskoj Federaciji i Belorusiji u disciplinama „Vojni reli“ i „Snajperska granica“.
Snajperista Vojske...

Snajperista Vojske Srbije osvojio zlatnu medalju

13.08.2019 | Aktuelnosti Desetar Vojske Srbije Ivan Obrenović osvojio je prvo mesto u konkurenciji mešovitih snajperskih parova iz 21 zemlje na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji.
Vozači Vojske...

Vozači Vojske Srbije treći na Međunarodnim vojnim igrama

10.08.2019 | Međunarodna saradnja Na Vojnom reliju, jednoj od 32 discipline na ovogodišnjim Međunarodnim vojnim igrama, ekipa Vojske Srbije podelila je treće mesto sa ekipom Belorusije. Pobednik je Ruska Federacija, a NR Kina je druga.
Tenkisti Vojske...

Tenkisti Vojske Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

09.08.2019 | Međunarodna saradnja Tenkisti Vojske Srbije uspeli su da se plasiraju u polufinale Tenkovskog biatlona na poligonu Alabino kod Moskve, u veoma jakoj konkurenciji tenkovskih posada iz 23 zemlje.
Poseta Ruskoj...

Poseta Ruskoj Federaciji

03.08.2019 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravi u službenoj poseti Ruskoj Federaciji, tokom koje je imao susret sa načelnikom Generalštaba Oružanih snaga zemlje domaćina generalom armije Valerijem Gerasimovim i prisustvovao otvaranju „Međunarodnih vojnih igara 2019“.
Otvorene...

Otvorene Međunarodne vojne igre

03.08.2019 | Aktuelnosti „Međunarodne vojne igre 2019“, jedno od najvećih vojnih sportskih takmičenja, otvorene su danas u parku Patriot, nadomak Moskve u Ruskoj Federaciji.
Ministar Vulin:...

Ministar Vulin: Nismo najveća, ali smo najžilavija vojska na svetu

11.08.2018 | Međunarodna saradnja Na vojnom poligonu "Alabino" kraj Moskve održano je veliko finale "Tenkovskog biatlona" kome je, na poziv ministra odbrane Ruske Federacije Sergeja Šojgua, prisustvovao i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Zlato za snajperistu...

Zlato za snajperistu Vojske Srbije

08.08.2018 | Međunarodna saradnja Potporučnik Vojske Srbije Đorđe Lapčević osvojio je prvo mesto u konkurenciji 18 mešovitih snajperskih parova u disciplini Snajperski duel na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji.