Почетак...

Почетак курсева у Центру за обуку и усавршавање подофицира

17.04.2018 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира јуче су почели Основни курс за подофицире који ће похађати 69 професионалних војника и Виши курс за инструкторе обуке са 10 полазника – подофицира ВС.
Генерал...

Генерал Диковић уручио војне спомен-медаље

26.12.2017 | Актуелности Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић уручио је данас признања члановима проширеног Колегијума, у касарни „Бањица-2“ у Београду.
Генерал...

Генерал Диковић са полазницима Курса за главне подофицире

03.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у Београду са полазницима Курса за главне подофицире.
Промоција...

Промоција најмлађих подофицира Војске Србије

13.10.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву је у прве подофицирске чинове промовисано 125 слушалаца 10. и 11. класе Основног курса за подофицире.
Лидерски...

Лидерски курс у Центру за обуку и усавршавање подофицира

07.08.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира данас је почео 23. Лидерски курс који ће, до половине октобра, похађати 80 полазника – професионалних војника из свих јединица Војске Србије.
Почетак...

Почетак курсева у Центру за обуку и усавршавање подофицира

29.08.2016 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву данас су започели Курс за главне подофицире и Лидерски курс.
Свечани...

Свечани почетак курсева у Центру за обуку и усавршавање подофицира

05.04.2016 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву јуче су започели Курс за прве подофицире са 17 полазника — подофицира и Основни курс за подофицире са 85 полазника — професионалних војника.
Посета...

Посета главног подофицира Савезничке команде за операције Центру за обуку и усавршавање подофицра

05.02.2016 | Међународна сарадња Главни подофицир Савезничке команде за операције заставник Давор Петек посетио је данас Центар за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву.
Свечаност...

Свечаност поводом почетка курсева у Центру за обуку и усавршавање подофицира

25.01.2016 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву данас је одржана свечаност поводом почетка Основног, Вишег и Командно-штабног курса за подофицире.