Помоћ...

Помоћ војних лекара у селима општине Сјеница

28.09.2020 | Цивилно-војна сарадња
Лекар 98....

Лекар 98. ваздухопловне бригаде у Малом Зворнику

31.07.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници 98. ваздухопловне бригаде јуче су, у оквиру акције „Војни лекар на селу“, пружали медицинску помоћ мештанима Малог Зворника и околних села. Осим прегледа мештана, којима су дељени и лекови, лекар мајор Игор Кувекаловић обишао је и припаднике Друге бригаде Копнене војске ангажоване у овом крају на отклањању последица недавних поплава.
Лекар...

Лекар Речне флотиле у шабачкој општини

27.06.2014 | Цивилно-војна сарадња Одељење здравствене заштите Речне флотиле из амбуланте Првог понтонирског батаљона из Шапца данас је за мештане села Миокус у шабачкој општини организовало акцију „Војни лекар на селу“. Како место са тек око 270 становника удаљено од Шапца двадесетак километара нема амбуланту, долазак војног лекара дочекан је са одушевљењем и великим интересовањем.
Лекари...

Лекари Специјалне бригаде у селу Подгај

26.06.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници Специјалне бригаде данас су, у оквиру акције „Војни лекар на селу“, пружали лекарску помоћ мештанима села Подгај, у општини Љубовија, које је претрпело огромну штету услед клизишта изазваних обилним падавинама. Војни лекар и медицински техничар вршили су опште лекарске прегледе, контролу крвног притиска и шећера у крви, као и ЕКГ снимање.
Лекар Прве...

Лекар Прве бригаде у Jамени

26.06.2014 | Цивилно-војна сарадња У недавним поплавама, једно од три поплављена и евакуисана места у Војводини била је и Јамена. У оквиру акције „Војни лекар на селу“, санитетска екипа Прве бригаде, на задовољство мештана, боравила је данас у овом омаленом сремском месту.
250. ракетна...

250. ракетна бригада у акцији ''Војни лекар на селу''

26.06.2014 | Цивилно-војна сарадња У шумадијском селу Сепци, у општини Рача, припадници 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства јуче су реализовали акцију ''Војни лекар на селу''. У селу које нема амбуланту прегледи су вршени у просторијама локалне основне школе.
Друга...

Друга бригада Копнене војске помаже мештанима околине Краљева

20.06.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници Друге бригаде Копнене војске су након постављања мостова у Раваници, Годачици, Малом Зворнику и Бајиној Башти, јуче поставили и тешки механизовани мост преко реке Лопатнице у Богутовцу, недалеко од Краљева.