Пријем...

Пријем делегација АРЈ за ПВД и АБХ службе

26.09.2019 | Култура и традиција Поводом предстојећих празника, заменик команданта Здружене оперативне команде генерал-мајор Илија Тодоров примио је делегације артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства и атомско-биолошко хемијске службе Војске Србије.
Нова...

Нова постављења у Војсци Србије

04.12.2018 | Актуелности На основу члана 112. став 2. Устава Републике Србије и члана 17. тачка 9. Закона о Војсци Србије, председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић донео је указе о постављењима на нове дужности.
Генерал...

Генерал Цветковић обишао организационе јединице Генералштаба

11.10.2018 | Актуелности Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић обишао је организацијске целине Генералштаба које су распоређене у касарни „Бањица 2“ у Београду.
Генерал...

Генерал Мојсиловић обишао управе Генералштаба

19.09.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишао је данас организацијске целине Генералштаба које су распоређене у касарни „Бањица 2“ у Београду.
Дочек...

Дочек наших мировњака из Централноафричке Републике

14.09.2018 | Мултинационалне операције Припаднике седмог контингента Војске Србије лаке пољске болнице из мисије УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA), у раним јутарњим часовима на аеродорому „Никола Тесла“, дочекао је генерал Љубиша Диковић.
Министар...

Министар Александар Вулин у посети припадницима Војске Србије ангажованим у МнОп УН у Либану

17.07.2018 | Мултинационалне операције Министар Александар Вулин у дводневној посети припадницима Војске Србије ангажованим у мултинационалној операцији УН у Либану
Нове смене...

Нове смене припадника ВС у операцијама Европске уније

12.07.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима Војске Србије који ће од овог месеца бити ангажовани у операцијама Европске уније у Сомалији и Малију.
Нове смене...

Нове смене у мировним операцијама у Сомалији и на Кипру

31.05.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима наше војске који у јуну одлазе на дужности у мировним операцијама на Кипру и у Сомалији.