Promocija novih...

Promocija novih podoficira Vojske Srbije

12.10.2018 | Aktuelnosti U Centru za obuku i usavršavanje podoficira održana je svečanost povodom promocije 12. i 13. klase slušalaca osnovnog kursa za podoficire na kojoj je 116 profesionalnih vojnika proizvedeno u čin vodnika
Svečani početak...

Svečani početak kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

05.04.2016 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu juče su započeli Kurs za prve podoficire sa 17 polaznika — podoficira i Osnovni kurs za podoficire sa 85 polaznika — profesionalnih vojnika.
Početak Kursa za...

Početak Kursa za prve podoficire

27.05.2014 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu, danas je počeo Kurs za prve podoficre, osmi po redu u organizaciji ovog Centra a četrnaesti u organizaciji Vojske Srbije. Svečanom početku kursa prisustvovali su načelnik štaba Komande za obuku brigadni general Stanko Vasiljević i glavni podoficir Komande za obuku zastavnik Dejan Agočević.
Završen peti kurs...

Završen peti kurs za prve podoficire

26.12.2008 | Obuka Peta generacija podoficira Vojske Srbije uspešno je danas završila kurs za prve podoficire. Kurs koji organizuje Komanda za obuku izvodi se u prostorijama Drugog centra za obuku u Pančevu.
POČEO ČETVRTI KURS...

POČEO ČETVRTI KURS ZA PRVE PODOFICIRE

14.10.2008 | Obuka U Drugom centru za obuku u Pančevu juče je počeo četvrti Kurs za usavršavanje prvih podoficira. Kao i na tri prethodna kursa, izabrani podoficiri će, tokom pet nedelja teorijskog i praktičnog osposobljavanja, steći znanja neophodna za obavljanje nove dužnosti u četama i bataljonima Vojske Srbije u kojima će biti na službi.
ZAVRŠEN TREĆI KURS...

ZAVRŠEN TREĆI KURS ZA PRVE PODOFICIRE

03.10.2008 | Obuka Polaznicima trećeg kursa za prve podoficire Vojske Srbije danas su u pančevačkom Klubu Vojske svečano uručena uverenja o završetku tog oblika usavršavanja. Skupu su prisustvovali pukovnik Branko Deletić iz Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske, pukovnik Mlađen Nišević, načelnik Štaba Komande za obuku i potpukovnik Stevo Radonjičkić, komandant Drugog centra za obuku u Pančevu.