Припреме...

Припреме ракеташа Војске Србије за гађање на полигону „Шабла“

11.06.2019 | Обука Припреме ракетних јединица Војске Србије на полигону „Шабла“ у Републици Бугарској све су интензивније како се дан гађања приближава. Свесни да ће сви погледи тог дана бити упрти у небо, наши ракеташи знају да у припремама „на земљи“ ништа не сме да затаји.
Припреме...

Припреме пилота за гађање на полигону „Шабла“

08.06.2019 | Обука На аеродром „Граф Игнатијево“ у близини бугарског града Пловдива, у току су припреме припадника Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране Војске Србије за заједничко гађање циљева у ваздушном простору које ће са колегама из Бугарске армије извести на полигону „Шабла“.
Пето...

Пето заједничко гађање циљева у ваздушном простору „Шабла 2019“

05.06.2019 | Обука Припадници Министарства одбране и Војске Србије на полигону „Шабла“ у Републици Бугарској од 4. до 14. јуна извешће заједничко гађање циљева у ваздушном простору са припадницима оружаних снага те земље.
Начелник...

Начелник Генералштаба честитао припадницима РВ и ПВО Дан вида

22.12.2017 | Активности НГШ Поводом 24. децембра – Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима овог вида Војске Србије.
Министар...

Министар Вулин у Команди РВ и ПВО

21.07.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин, у пратњи државног секретара у МО Александра Живковића и начелника Генералштаба генерала Љубише Диковића обишао је данас Команду РВ и ПВО у Земуну.
Српски...

Српски ракеташи оборили све мете

18.07.2017 | Обука Припадници 250. ракетне бригаде за ПВД Војске Србије, са колегама из Бугарске армије, успешно су данас извршили бојно гађање циљева у ваздушном простору на полигону „Шабла“ у Бугарској.