General Mojsilović...

General Mojsilović s najodgovornijim podoficirima u Vojsci Srbije

13.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je danas sa glavnim podoficirima Vojske Srbije, Generalštaba, komandi operativnih sastava i Garde.
Promocija novih...

Promocija novih podoficira Vojske Srbije

12.10.2018 | Aktuelnosti U Centru za obuku i usavršavanje podoficira održana je svečanost povodom promocije 12. i 13. klase slušalaca osnovnog kursa za podoficire na kojoj je 116 profesionalnih vojnika proizvedeno u čin vodnika
General Diković sa...

General Diković sa polaznicima Kursa za glavne podoficire

03.11.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa polaznicima Kursa za glavne podoficire.
Promocija najmlađih...

Promocija najmlađih podoficira Vojske Srbije

13.10.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu je u prve podoficirske činove promovisano 125 slušalaca 10. i 11. klase Osnovnog kursa za podoficire.
Liderski kurs u...

Liderski kurs u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

07.08.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira danas je počeo 23. Liderski kurs koji će, do polovine oktobra, pohađati 80 polaznika – profesionalnih vojnika iz svih jedinica Vojske Srbije.
Viši kurs za...

Viši kurs za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

01.06.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira, ove nedelje počeo je prvi modul Višeg kursa za podoficire, koji će trajati pet nedelja
Analiza...

Analiza funkcionisanja podoficirske podrške komandovanju

26.04.2017 | Aktuelnosti U Domu Vojske Srbije u Pančevu danas je održan radni sastanak radi analize i definisanja zadataka za unapređenje karijernog razvoja podoficira i funkcionisanja podoficirske podrške komandovanju.
Početak kurseva u...

Početak kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

29.08.2016 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu danas su započeli Kurs za glavne podoficire i Liderski kurs.