Uručena priznanja...

Uručena priznanja za najbolje naučne radove u 2018. godini

19.04.2019 | Aktuelnosti U Domu Vojske Srbije održana je svečanost dodele godišnjih nagrada Ministarstva odbrane za najbolji naučno-istraživački i doktorski rad u sistemu odbrane, objavljen u toku protekle godine.
Dan Medija centra...

Dan Medija centra „Odbrana“

24.01.2018 | Kultura i tradicija Medija centar „Odbrana“ je danas u Domu Vojske Srbije u Beogradu proslavio svoj dan, kao sećanje na 24. januar 1879. godine, kada je u Srbiji izašao prvi broj vojnog lista „Ratnik“.
Predstavljeni...

Predstavljeni rezultati rada Ministarstva odbrane

15.10.2017 | Aktuelnosti Na današnjoj konferenciji za medije u beogradskom Domu Vojske ministar odbrane Aleksandar Vulin, predstavio je rezultate rada Ministarstva odbrane i Vojske Srbije od 29. juna do 1. oktobra ove godine.
Otvorena izložba...

Otvorena izložba „Vojvoda Petar Bojović – znamenja slave i časti“

30.09.2016 | Kultura i tradicija U Velikoj galeriji Doma Vojske je otvorena izložba „Vojvoda Petar Bojović – znamenja slave i časti“, na kojoj su javnosti prvi put predstavljena sva odlikovanja velikog srpskog vojvode.
Otkrivena...

Otkrivena spomen-bista vojvode Stepe u Domu Vojske Srbije

15.01.2016 | Kultura i tradicija Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković otkrio je danas spomen-bistu vojvode Stepe Stepanovića u glavnom holu Doma Vojske Srbije u prisustvu Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja.