Početak kurseva u...

Početak kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

17.04.2018 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira juče su počeli Osnovni kurs za podoficire koji će pohađati 69 profesionalnih vojnika i Viši kurs za instruktore obuke sa 10 polaznika – podoficira VS.
General Diković...

General Diković uručio vojne spomen-medalje

26.12.2017 | Aktuelnosti Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručio je danas priznanja članovima proširenog Kolegijuma, u kasarni „Banjica-2“ u Beogradu.
General Diković sa...

General Diković sa polaznicima Kursa za glavne podoficire

03.11.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa polaznicima Kursa za glavne podoficire.
Promocija najmlađih...

Promocija najmlađih podoficira Vojske Srbije

13.10.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu je u prve podoficirske činove promovisano 125 slušalaca 10. i 11. klase Osnovnog kursa za podoficire.
Liderski kurs u...

Liderski kurs u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

07.08.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira danas je počeo 23. Liderski kurs koji će, do polovine oktobra, pohađati 80 polaznika – profesionalnih vojnika iz svih jedinica Vojske Srbije.
Početak kurseva u...

Početak kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

29.08.2016 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu danas su započeli Kurs za glavne podoficire i Liderski kurs.
Svečani početak...

Svečani početak kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

05.04.2016 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu juče su započeli Kurs za prve podoficire sa 17 polaznika — podoficira i Osnovni kurs za podoficire sa 85 polaznika — profesionalnih vojnika.
Poseta glavnog...

Poseta glavnog podoficira Savezničke komande za operacije Centru za obuku i usavršavanje podoficra

05.02.2016 | Međunarodna saradnja Glavni podoficir Savezničke komande za operacije zastavnik Davor Petek posetio je danas Centar za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu.
Svečanost povodom...

Svečanost povodom početka kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

25.01.2016 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu danas je održana svečanost povodom početka Osnovnog, Višeg i Komandno-štabnog kursa za podoficire.