Британска...

Британска делегација у посети Центру АБХО

09.09.2021 | Међународна сарадња
Курс РХБ...

Курс РХБ деконтаминација у Центру АБХО

17.09.2018 | Обука У Центру АБХО у крушевачкој касарни „Цар Лазар“ данас је почео међународни курс „Радиолошко-хемијско-биолошка деконтаминација“.
Међународни...

Међународни курс из области заштите од хемијског оружја у Центру АБХО

05.06.2017 | Међународна сарадња У Центру АБХО у Крушевцу почео је дванаести међународни основни курс из области заштите од хемијског оружја који похађају учесници 10 земаља потписница Конвенције о забрани употребе хемијског оружја
Одржан...

Одржан састанак Међународне експертске радне групе АБХО

24.05.2017 | Међународна сарадња У Центру атомско-биолошко-хемијске одбране у Крушевцу данас је одржан петнаести састанак Међународне експертске радне групе АБХО за имплементацију пројекта „Регионални Центар АБХО“.
Припадници...

Припадници Оружаних снага Мађарске на обуци у Центру АБХО

16.05.2017 | Међународна сарадња У Центру атомско-биолошко-хемијске одбране у касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу јуче је почела петодневна обука припадника Оружаних снага Мађарске са реалним токсичним хемикалијама.
Састанак...

Састанак међународне радне групе за имплементацију пројекта „Регионални Центар АБХО“

20.05.2014 | Међународна сарадња У Центру за усавршавање кадрова АБХО у Крушевцу данас је одржан девети састанак међународне експертске радне групе АБХО за имплементацију пројекта „Регионални Центар АБХО“. Састанку су, поред наших представника, присуствовали представници Албаније, Македоније, Словеније, Хрватске и Црне Горе.
Страни...

Страни војни представници у Крушевцу

09.04.2014 | Актуелности Страни војни представници акредитовани у Републици Србији боравили су данас у посети Центру за усавршавање кадрова АБХО и 246. батаљону АБХО у Крушевцу. Командант Центра за усавршавање кадрова АБХО потпуковник др Иван Лазаревић представио је делокруг рада Центра и 246. батаљона АБХО и упознао госте са могућностима, активностима и будућим плановима Регионалног и Партнерског центра за образовање и обуку.
Састанак...

Састанак за имплемантацију пројекта „Регионални центар АБХО“

28.11.2013 | Међународна сарадња У Центру за усавршавање кадрова АБХО у Крушевцу данас је одржан осми састанак међународне експертске радне групе АБХО за имплементацију пројекта „Регионални центар АБХО“. Састанку су присуствовали представници Босне и Херцеговине, Македоније, Словеније, Србије, Хрватске и Црне Горе. Чланови међународне експертске радне групе АБХО размотрили су степен реализације задатака на имплементацији пројекта.