Из архива фото-центра

Патролно трчање на скијама, 1949.
Фотографија: 10
Петак, 25.3.2016 
Обука морнара, 1949.
Фотографија: 12
Петак, 25.3.2016 
Артиљерци и тенкисти на полигону, 1949.
Фотографија: 16
Петак, 25.3.2016 
Обука стражарских паса, 1952.
Фотографија: 8
Петак, 25.3.2016 
У тенковском училишту у Белој Цркви, 1948.
Фотографија: 16
Петак, 25.3.2016 
Коњичка бригада на тактичкој вежби 1948.
Фотографија: 12
Среда, 6.8.2014